Wij hebben alles in huis voor het perfecte feest!

Bel 06 401 763 44

(Dagelijks 08.00 - 22.00 uur)

OPBLAASBARE PARTYTENT

Ons paradepaardje!

Creëer een fantastisch overdekt feestje in deze opblaasbare partytent.

FUN FOOD

POPCORN OF SUIKERSPIN

op uw feest. Altijd een succes!

PAKKETTEN

PAKKETTEN MET KORTING

Altijd een succes!

Over ons

Een geslaagd feest begint bij de voorbereiding.

Wij zijn ABC Partyverhuur Zoetermeer, een verhuurbedrijf in partyartikelen en springkussens. Wij kunnen u een helpende hand bieden bij het organiseren van uw (kind)feestje, jubileum, trouwerij en afstudeerfeest.

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen (klein en groot). Wij kunnen van te voren bij u langskomen om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Onze springkussens zijn gecertificeerd en worden na elk gebruik nagekeken, gecontroleerd en zo nodig schoongemaakt. Wij komen het springkussen bezorgen bij u, zetten deze op en spreken daarna een tijdstip af om het springkussen weer te komen afbouwen en mee te nemen. Alles gaat altijd in overleg met u. Want zijn de kinderen blij dan bent u ook blij.

Ook verzorgen wij voor u, uw opening van uw bedrijf met mooie ballondecoratie denk aan een ballonboog, ballonpilaar en trosjes ballonnen. Heeft u een zaaltje gehuurd voor uw feest of viert u uw feest thuis dan kunnen wij het zaaltje / uw huis / tuin opfleuren met heliumballonen en andere ballondecoraties.

Krijgt u toch onverwachts meer bezoekers voor uw verjaardag of feest, bij ons besteld u makkelijk stoelen, tafels, statafels, biersets e.d. Zodat iedereen een plekje heeft.

Om in deze periode meer ruimte te creëren kunt u ook een tent plaatsen in uw tuin of bij uw zaaltje. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om een leuk feest te hebben. Neem dus gerust contact met ons op via ons mailadres of bestel direct via onze site.

Bezorgen & Ophalen

Tegen een kleine vergoeding direct op locatie.

Per dag reserveren

Groot assortiment en ruime beschikbaarheid.

All-in prijzen

Duidelijke en eerlijke prijzen zonder verassingen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voordat u reserveert.

Voor al uw feesten en evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. 
ABC Zoetermeer Partyverhuur

Waarom huur je bij ABC Zoetermeer

Maak een keuze uit onze artikelen en kies de gewenste voorwaarden zoals data, begeleiding, hulp bij op- en afbouwen, etc. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor eventuele vragen en/of meer informatie over onze producten.

Nadat u het product compleet heeft gemaakt doorloopt u het verdere proces om uw bestelling definitief te maken. Zodra wij de bestelling binnen hebben reserveren wij het product en maken het gereed voor levering. Wij houden u  over de status van uw bestelling op de hoogte per mail.

 

Voor elk feest & evenement kun je bij ons terecht!

  • Verjaardagen
  • Bruiloften & babyshowers
  • (Basis)scholen & dagverblijven
  • Braderiën & buurtfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • …. Elk ander event

BEZORGEN EN OPHALEN

Onze transportkosten zijn transparant. Wij berekenen de kilometers vanuit Pijnacker naar uw adres op basis van postcode.

Kostenoverzicht:

0 – 10 km € 10,00 incl. BTW
11 – 15 km € 20,00 incl. BTW
15 – 30 km € 30,00 incl. BTW
30 – 50 km € 40,00 incl. BTW

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel